Om mig

Jeg er cand.mag. i pædagogisk psykologi og er uddannet som psykoterapeut og parterapeut inden for emotionsfokuseret og neuroaffektiv terapi. Jeg arbejder med fokus på følelser, da det er dine følelser, der fortæller os, hvad du har brug for. Jeg arbejder med mennesker i alle aldre i livskriser, stress og depression og med parforhold. Jeg har haft egen praksis på Attemosegård og i kbh Knarbrostræde  siden 2012

HVORDAN ARBEJDER JEG. HVAD ER NEUROAFFEKTIV TERAPI?

først og fremmest følelsesorienteret, vi lærer igennem dine følelser og sårbarheder om dine behov, frygt og forcer. (LÆS MERE OM HVORFOR TERAPIEN VIRKER UNDER INDIVIDUEL)

Når du fortæller om væsentlige emner fra dit liv kommer du i kontakt med dine følelser. Det kan være en følelse af en knude i maven, spændinger i ansigtet, i skuldrene, en stramning eller klump i halsen eller kort åndedræt. Sådanne fysiske opdagelser forsøger vi at udforske, forstå og pleje i terapien. Ofte er kroppen bange og spænder op, fordi den mener situationen er farlig baseret på tidligere erfaringer. Følelses fokuseret terapi og neuroaffektiv terapi lytter både til kroppens signaler, følelserne og tankerne. Det er igennem denne proces at du får ny viden om dig selv og mulighederne for forandring opstår. Formålet er at du bliver klogere på dig selv og dine behov og ændre på de mønstre du hidtil har fulgt. Det betyder vigtige nye handlinger i dit liv. Ændringer i handlinger kan virke skræmmende og derfor giver vi os tid til omsorg og nærvær i terapien. Størst mulig tryghed er afgørende for din ærlighed og dermed også dybden og effekten af terapien.

Uddannelse

Diplomuddannelse i udviklingspsykologisk og læringspsykologi

cand.mag. Psykologi og pædagogik

Eksamineret på kvalitetsvurderet 4 årig psykoterapeutisk EFT uddannelse. Du kan finde mere information på www.eft-instituttet.dk. Medlem af psykoterapeutisk forening.

Uddannelse i parterapi fra Dansk Center for Emotionsfokuseret Parterapi ved Jette Simon.

Masterclass i seksualterapi ved Steen Rassing og Karina Kehlet Lins

Udover min klinik driver jeg Attemosegaard sammen med min mand.

Tidligere erhverrvserfarringer:

  • Pædagogisk leder og aktivitetsleder i Center for Beskæftigelse og Erhverv. Udvikling for mennesker i arbejdsløshed, og med symptomer som stress, depressioner og lavt selvværd. Her underviste jeg i bla psykoedukation og kørte individuelle og gruppe terapeutiske forløb.
  • Leder af flygtningeskolen i Søllerød, Integration, ressourceafklaring, job og aktivering. Udviklingsgrupper for mennesker med, sorg, depression, social angst og ptsd/traume ramte.
  • Leder af Odsherred Naturskole. Tilrettelagde naturoplevelser for alle målgrupper. Naturkendskab og bæredygtighed, Tryghed, afstresning, nærvær og teambuilding  (tidligere uddannelse Skov og landskabsingeniør).